billiga fotbollströjor

favoritkandidat och kommer att genomf


Jack Grealish till Manchester City

PSG Fotbollströja, Liverpool Tröja

vd christian purslow säger fotbollströjor för barn tillsammans med vd purslow

Aston Villa har sparkat huvudtränaren Dean Smith efter fem på varandra följande Premier League-förluster och kommer att överväga Danmarks tränare Kasper Hjulmand när de letar efter en efterträdare.

Vd Christian Purslow säger att klubben har valt att göra en förändring under nästa landskampsuppehåll efter att "inte sett den kontinuerliga förbättringen av resultat, prestationer och ligaposition" under förra säsongen.

PSG Fotbollströja Smith, som återvände Villa till toppklassen 2019, styrde dem till en 11:e plats förra säsongen och de spenderade nästan 90 miljoner pund på nya spelare under sommaren, samtidigt som de sålde stjärnspelaren Jack Grealish till Manchester City för ett brittiskt rekord. 100m.

Men när landskampsuppehållet i november närmar sig ligger Villa på 16:e plats och bara två poäng utanför Premier Leagues trea efter fredagens 1-0-förlust mot Southampton.

Villa har ännu inte bestämt sig för en favoritkandidat och kommer att genomföra en grundlig process för att utvärdera vem som blir deras nästa huvudtränare – men Hjulmand är välkänd för Villas sportchef och dansken Johan Lange.

Liverpool Tröja Hjulmand hjälpte till att galvanisera Danmark till en semifinal i EM 2020 mot England efter Christian Eriksens hjärtstopp i gruppspelet, och han förväntas bli övervägd tillsammans med ett antal andra.

Rangers-bossen Steven Gerrard och Southamptons huvudtränare Ralph Hasenhuttl har också kopplats till den lediga tjänsten redan, efter att Smith blev den femte Premier League-tränaren att förlora sitt jobb den här säsongen.

Med två veckors mellanrum till lagets nästa match hemma mot Brighton den 20 november, känner Villa-hierarkin att de har lite andrum och kommer inte att skynda på det nya utnämningen.

Det finns en känsla av att den som tar över måste vara av rätt kaliber för att träna Villa till nästa nivå, dock med en trupp som kan tävla regelbundet i toppen av Premier League.

Lange, som hade en liknande roll i FC Köpenhamn innan han togs till Villa Park, kommer att leda klubbens jakt på en ny chef, tillsammans med vd Purslow.

Nuova Maglia Dortmund

Kjøp Frankrike Landslagsdrakt